background

Evenement

Trainingen

Bij de 3 organiserende verenigingen zullen er de maanden voorafgaande aan de Westland Marathon verschillende trainingsmogelijkheden worden aangeboden.

Zo is op 4 januari in Poeldijk het Lopersproject Olympus van start gegaan, dat eind vorig jaar door de Atletiekunie nog beloond werd met de landelijke stimuleringprijs 'De Loper'. Onder leiding van ervaren trainers zal worden toegewerkt naar de Arcade Halve Marathon op 29 maart en de Westland Marathon op 25 mei.

Bij AV Waterweg zullen drie marathontrainingslopen worden georganiseerd op 2 en 23 maart en 4 mei over afstanden van 6 tot 30 km, welke deels over het parcours van 25 mei gaan.

Thof Running organiseert extra trainingen voor de Westland Halve Marathon. Het niveau van deze lopersgroep sluit aan bij dat van debutanten op deze afstand, zijnde recreanten die ongeveer 2 uur voor een halve marathon nodig hebben.
Thof startte op 25 januari met een introductie, kennismaking, en wetenswaardigheden, gevolgd door een 5km testloop. De 16 daaropvolgende zaterdagen staan volledig in het teken van de voorbereiding op de Westland Halve Marathon op 25 mei aanstaande. 

Welke loopliefhebber uit Westland/Maassluis/Midden-Delfland wil deze eenmalige happening door zijn woongebied nog aan zich voorbij laten gaan? 

WOS Westland Marathon bedankt alle lopers en vrijwilligers!